Ontdek de veelzijdige functionaliteiten van ClubCubby’s software

Bij ClubCubby streven we er voortdurend naar om de uitgaanservaring te verbeteren door middel van onze geavanceerde software. In deze blogpost laten we u kennismaken met de vele functies en mogelijkheden die onze software biedt, van online betalen tot locatie-indicatie en meer.

1. Online Betalen:

Met ClubCubby’s software kunnen gebruikers eenvoudig online betalen voor het huren van een locker, wat zorgt voor een naadloze en gemakkelijke ervaring zonder gedoe met contant geld of kaarten.

2. Toegang tot locker via smartphone:

Onze software maakt het mogelijk voor gebruikers om hun locker te openen en te sluiten met behulp van hun smartphone, waardoor ze hun persoonlijke bezittingen veilig en gemakkelijk kunnen opbergen tijdens een avondje uit.

3. Locker deelbaarheid met vrienden:

Gebruikers kunnen hun locker delen met vrienden door hen eenvoudig toegang te verlenen via de app, waardoor het gemakkelijk wordt om spullen samen op te bergen en te delen tijdens een avondje uit.

4. Pay-per-Use met maximum per avond:

Onze software biedt de mogelijkheid voor pay-per-use locker verhuur, met de toevoeging van een maximumbedrag per avond om ervoor te zorgen dat gebruikers niet plots een onverwacht hoge rekening hebben.

5. Betaling van een vast bedrag voor een avond huren:

Voor gebruikers die de voorkeur geven aan een vast tarief, biedt ClubCubby’s software ook de mogelijkheid om een vast bedrag te betalen voor een avond huren van een locker.

6. Pushmeldingen op basis van locatie:

Onze software stuurt pushmeldingen op basis van locatie om gebruikers te waarschuwen wanneer ze nog spullen hebben in een locker die ze niet mogen vergeten bij het verlaten van de locatie.

7. Locatie indicatie voor de dichtstbijzijnde ClubCubby:

Gebruikers kunnen gemakkelijk de dichtstbijzijnde ClubCubby-locatie vinden met behulp van de locatie-indicatie in de app, waardoor ze snel en eenvoudig een locker kunnen huren voor hun avondje uit.

8. Creditsysteem om klantloyaliteit te vergroten:

Onze software maakt gebruik van een creditsysteem om klantloyaliteit te vergroten, waarbij gebruikers beloond worden voor het regelmatig gebruik van onze lockers.

9. Universeel systeem om een ClubCubby op gelijk welke locatie op eenzelfde manier te openen:

Onze software biedt een universeel systeem waarmee gebruikers op dezelfde manier toegang kunnen krijgen tot een ClubCubby, ongeacht de locatie, waardoor het gemakkelijk wordt om lockers te huren, waar ze ook gaan.

Met deze uitgebreide functionaliteiten biedt ClubCubby’s innovatieve software een alles-in-één oplossing voor een veilige, gemakkelijke en plezierige uitgaanservaring. Probeer het vandaag nog en ontdek het gemak van ClubCubby.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top